Debattle – Vermeylenfonds

Programma

Nieuwe verkiezingen zijn in zicht, maar dat is allemaal nogal droge materie. Om die droogheid toch iets sappiger te maken, maken we er kunst van. Specifieker slam. De meest maatschappijkritische woordkunst van de hele hoop. Toch vergeleken met haiku’s.

Onder leiding van de meer dan ruimschoots getalenteerde Bekvegter, bekend van Word War en zijn poëtischere werk, gaan we drie namiddagen lang werken aan een voorstelling waarbij de deelnemers vanuit het personage van een politieke partij standpunten naar voor brengen op een speelse manier. Homo ludens, weetjewel.

Het eindresultaat wordt dan een slammende battle in debatvorm, een debattle als het ware. Boem paukeslag, titelverklaring! Er is alvast een toonmoment tijdens de Gentse Feesten, specifiek op de nationale feestdag 21 juli in KANTL als onderdeel van het literaire programma van Ampersand. Amai zeg wauw! Schrijf je snel in want de eerste workshop vindt plaats in Nerdlab in Gent op zaterdag 11 mei van 14 tot 17 uur. Voor de schappelijke prijs van 15 euro kan je heel dit traject mee doorlopen.

Praktische info

▹ Wanneer: 11/05 – 14.00 – 17.00

▹ Waar: Nerdlab (Nieuwland 65, Gent)

▹ Meer info en inschrijven: www.vermeylenfonds.be 

Waar?
Nerdlab
Nieuwland 65
9000 Gent
Wanneer?
zaterdag 11/05/2024
14.00 - 17.00
Kostprijs: 15 euro
Organisatie: