Kunst in het Geuzenhuis (KiG) brengt kunst in al zijn disciplines naar het vrijzinnig ontmoetingscentrum het Geuzenhuis.

Over Kunst in het Geuzenhuis

Op die manier hopen we de interesse te stimuleren voor alle kunstgenres in een zo ruim mogelijke context en gericht op én met medewerking van gevestigde waarden, jonge talent, professionele artiesten, liefhebbers …

We organiseren doorheen het jaar tentoonstellingen van tweedimensionaal werk. Een keer per jaar (in augustus) exposeren we driedimensionale kunst. Kunst in het Geuzenhuis geeft hierbij de voorkeur aan opkomend talent met een professionele ambitie.

Wil je tentoonstellen?

Je kan een aanvraag indienen bij de werkgroep Kunst in het Geuzenhuis (KiG). Het dossier bevat je curriculum, de aard van het werk, de gewenste periode en je portfolio. Op basis daarvan kan de KiG – werkgroep beslissen of jouw voorstel kan georganiseerd worden. Indien nodig kan een afvaardiging van de werkgroep op atelierbezoek komen of jou uitnodigen voor meer toelichting.

Je kan het dossier persoonlijk afgeven in het Geuzenhuis, opsturen per post of mailen t.a.v. Liza Janssens, liza@geuzenhuis.be (Kantienberg 9 – 9000 Gent).

 

Hieronder kan je de gedetailleerde procedure tot exposeren in het Geuzenhuis downloaden.

Ontdek onze werkwijze