Nieuwjaarsdrink Geuzenhuis en huisvandeMens Gent

Klink samen met vrijzinnig en humanistisch Gent op het nieuwe jaar. Je bent meer dan welkom om samen met het Geuzenhuis en huisvandeMens Gent het glas te heffen op 2024.

Nieuwjaarsdrink Geuzenhuis en huisvandeMens Gent

Reeds lid van het eerste uur? Uitgesproken atheïst? Of gewoon fan van debat, filosofie en kritische vragen stellen? Op zoek naar gelijkgezinden om een goede babbel mee te slaan? Soms eens nood aan een troostend gesprek, of een klankbord. Of zoek je een lichtpuntje in het nieuwe jaar?

Ben je een van onze lidverenigingen of een partnerorganisatie waar we vaak mee (of dringend moeten starten met) samenwerken? Of eerlijk, heb je eigenlijk geen idee wie we zijn, maar vind je je wel helemaal in onze zoektocht naar zingeving, kritisch denken, menswaardigheid en vrijdenken?! We leren je graag kennen, kom gewoon eens af.

Het Geuzenhuis en huisvandeMens Gent trakteren op woensdag 24 januari met hapjes en drankjes in De Geus van Gent, vanaf 19.30. De nieuwe voorzitter van het Geuzenhuis, Carine Stevens, en directeur van het huisvandeMens Gent Freia DeBuck luiden ons nieuwe werkjaar in met een inspirerend welkomstwoord.

Waar?
De Geus van Gent
Kantienberg 9
9000 Gent
Wanneer?
woensdag 24/01/2024
19.30
Organisatie: