Willems Flava: Cypher Showcase #1 en workshops

Willemsfonds organiseert Nederlandstalige Hip Hop Cypher

Schrijf je in je vrije tijd rapteksten en wil je jouw skills aan een publiek laten zien? Dan is onze Cypher Showcase op zaterdag 27 april iets voor jou!

We geven je maar liefst 15 minuten om jouw teksten te laten horen. Maar ook als je slechts één nummer hebt, ben je van harte welkom. DJ Kisa host de wedstrijd.

Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt. Na de inschrijving hoor je tegen 7 april of je geselecteerd bent voor de Cypher.

Onze jury zal na alle performances een winnaar kiezen, die vervolgens een zelfgeschreven track mag laten mixen en masteren door onze producer Lukas Grymonprez.

Twijfel je nog een beetje? Geen zorgen! Voorafgaand aan onze cypher organiseren we de Workshops Stage Performance met Graffiti vzw en Opnametechnieken door onze producer Lukas Grymonprez.

Een geweldige kans om je vaardigheden aan te scherpen en meer zelfvertrouwen te krijgen. Je kan je via dit formulier ook inschrijven voor de workshops.

Programma voor de dagz

  • 12.00 uur: Workshop Rap en Roer van Graffiti VZW (duur: 3 uur)
  • 16.00 uur: Hip Hop Cypher gehost door DJ KISA (Flava Flava)
  • 19.00 uur: Open podium
  • 22.00 uur: Einde van het evenement

▹ De locatie van het evenement is Stadsmakers Gent, Wiedauwkaai 51, 9000 Gent.

▹ Een organisatie van het Willemsfonds in samenwerking met Flava Flava Belgium, Graffiti vzw, Hip Hop Hooray en Parts Of Culture.

Waar?
Lakenmetershuis
Vrijdagmarkt 24
9000 Gent
Wanneer?
zaterdag 27/04/2024
14.00 - 23.00
Kostprijs: Gratis
Organisatie: