Zaal huren in Gent dichtbij het Sint-Pietersstation of Gent Zuid? Het hele jaar door wordt de Zuilenzaal van het Geuzenhuis ter beschikking gesteld als (vergader)ruimte met een capaciteit van tot 100 personen voor het organiseren van voordrachten, seminaries, plechtigheden, recepties of vergaderingen. Fuiven worden niet toegelaten.

 

Voor een meer informele samenkomst zijn de tafels van ons gezellig café De Geus Van Gent (met terras) ook altijd open vanaf 16:00 om te vergaderen tussen pot en pint.

Zuilenzaal Geuzenhuis te huur

Praktische info

De Zuilenzaal is beschikbaar voor max. 100 personen. De zaal beschikt over een bar, podium en geluidsinstallatie. Stoelen en tafels kunnen worden voorzien.

We verhuren de Zuilenzaal per dagdeel:
van 8:00 tot 12:30, van 13:00 tot 18:30 en van 19:00 tot 23:00.
Op zondag worden geen zalen verhuurd.

De zaal is een halfuur voor aanvang van uw activiteit toegankelijk, tenzij anders overeengekomen.

Prijzen

€270 per dagdeel: voormiddag, namiddag of avond
€470 per dag: voormiddag en namiddag
€670 totaal: voormiddag, namiddag en avond

Multimediale faciliteiten en audiovisueel materiaal beschikbaar

Het Geuzenhuis biedt u alle faciliteiten om uw activiteit, lezing, vergadering, workshop, receptie, babyborrel … tot een succes te maken. Beamers, schermen, flat-screen tv, geluidsinstallaties met benodigde micro’s en cd-speler, flip-overs, kopieermachine, noem maar op.

Zaal huren?

Kantienberg 9, 9000 Gent, tel. 09 220 80 20. Vraag naar Marleen De Busscher.
Per e-mail kan u haar bereiken op marleen@geuzenhuis.be.

Catering

Dranken te bestellen via het Geuzenhuis: marleen@geuzenhuis.be.

Indien u broodjes of andere hapjes wenst, dan kunt u dit vrijblijvend bestellen via café De Geus van Gent: geusvangent@gmail.com.

Coronamaatregelen

We vragen omwille van de huidige beperkingen bij interesse in zaalverhuur contact op te nemen met Marleen De Busscher. Dat kan telefonisch op 09 220 80 20 of per e-mail op marleen@geuzenhuis.be